با ده سریال پرهزینه که تا به حال ساخته شده‌اند آشنا شوید

يکشنبه 7 بهمن 1397
19:13
عرفان پایدار

سالانه سریال‌های بسیاری پخش می‌شوند که برخی از آن‌‌ها طی چند سال و با هزینه‌های بسیار زیاد تولید شده‌اند. در این مطلب قصد داریم شما را با ده مورد از پرهزینه ترین سریال‌های ساخته شده تا به این تاریخ آشنا کنیم.

شاید حدس زدن پرخرجترین سریال‌های ساخته شده کار دشواری نباشد و بتوان از محتوا و سبک و سیاق اثر به پرهزینه بودن آن پی برد. معمولا تولید آثار تاریخی یا علمی-تخیلی نسبت به آثار رئال و آثاری که زندگی روزمره را به تصویر می‌کشند پرهزینه‌تر است؛ اما این موضوع همیشه درست نیست!

برخی از آثار تلویزیونی وجود دارند که با وجود پرداختن به زمان حال و زندگی روزمره ما، به مراتب بودجه بیشتری نسبت به ژانر تاریخی یا علمی- تخیلی به خود اختصاص می‌دهند. البته تولید برخی از این سریال‌ها در ابتدا با یک بودجه معمولی آغاز شد و سپس با جلب توجه مخاطبان بسیار، کیفیت و در نتیجه هزینه تولید آن‌ها نیز افزایش یافت. در ادامه فهرست ده سریال تلویزیونی پرهزینه را بررسی می‌کنیم که شاید دیدن نام برخی از این آثار و یا رتبه آن‌ها شما را شگفت زده نماید.

۱۰. Game of Thrones (بازی تاج و تخت)

قطعا Game of thrones یا «بازی تاج و تخت» برای بسیاری از افراد علاقه‌مند به سریال‌های تلویزیونی عنوانی شناخته شده است. مناظر خیره کننده، دنیاهای متفاوت، لوکشین‌های مختلف و بازیگران بسیار؛ همگی دلایل پرهزینه بودن این اثر پرطرفدار شبکه HBO به شمار می‌آیند. البته حضور چند اژدها نیز هزینه تولید بازی تاج و تخت را بیشتر خواهد کرد!

شاید برای‌ شما باور کردنی نباشد، اما هر قسمت از این سریال پر رنگ و لعاب حدود ۱۵ میلیون دلار برای HBO هزینه دارد. البته این شبکه معروف به خوبی از پس تامین هزینه‌های این اثر بر می‌آید و در سال آینده میلادی فصل پایانی آن را نیز پخش خواهد کرد.

۹. Friends (دوستان)

اگر از طرفداران سیت‌کام‌ها باشید قطعا با Friends بیگانه نیستید. این سریال محبوب که تولید آن حدود ۱۰ سال تولید کشید، حدود ۱۰ میلیون دلار هزینه ساخت دارد. شاید صرف چنین هزینه‌ای برای یک سیت‌کام با دکور کوچک، لوکیشن محدود و اتفاقاتی که از زندگی و روابط روزمره سرچشمه می‌گیرند کمی دور از تصور باشد. اما اگر این سریال را دیده باشید، متوجه خواهید شد که این بودجه برای جلوه‌های ویژه یا دکور خارق العاده هزینه نشد و هرچه به محبوبیت سریال افزوده شد، دستمزد شش ستاره اصلی آن نیز افزایش یافت و بخش اعظم این ۱۰ میلیون دلار به جیب بازیگران آن سرازیر شد.

۸. lost (گمشده)

شاید بتوان Lost را یکی از پیچیده‌ترین مجموعه‌های تلویزیونی توصیف کرد، اما واقعا در جذب مخاطبان موفق بوده است. این سریال مجموعه بزرگی از بازیگران را به خدمت گرفت که اغلب چهره‌های شناخته شده‌ای بودند. پس از یک تصادف این افراد مجبور به زندگی در یک جزیره بیابانی می‌شوند که البته این داستان خیلی با زندگی روتین ما انسان‌ها شباهت ندارد و در برخی موارد مانند مواجه شدن با موجودات عجیب و سفر در زمان، نیاز به افزودن جلوه‌های ویژه بود تا سیر داستان را باور پذیرتر نماید.

طبق گزارش‌ها، هزینه تولید دو قسمت اول این اثر ۱۴ میلیون دلار بود که در مقایسه با میانگین آن زمان ریسک بسیار زیادی محسوب می‌شد و در تاریخ تلویزیون بی سابقه بود.

۷. House of Cards (خانه پوشالی)

House of Cards که در کشور ما با نام «خانه پوشالی» شناخته می‌شود، یکی از پر هزینه‌ترین سریال‌های ساخته شده تا به این تاریخ است که هزینه ساخت دو فصل اول آن حدود ۱۰۰ میلیون دلار اعلام شده است. پس از قطع همکاری نت‌فلیکس با کوین اسپیسی، ستاره اصلی این سریال، این هزینه‌ها بیشتر نیز شد. فصل ششم که فصل پایانی سریال است پس از این اتفاق دوباره بازنویسی شد و تقریبا همه چیز از اول آغاز شد. اما نت‌فلیکس همه این مشکلات را پذیرفت و به کار خود ادامه داد، البته تعداد قسمت‌های این فصل از ۱۳ قسمت به ۸ قسمت کاهش یافت تا ده‌ها میلیون دلار از هزینه تولید کاسته شود. اگر قطع همکاری نت‌فلیکس با اسپیسی رخ نمی‌داد، مبلغی که صرفه جویی شد می‌توانست برای بهبود ۱۳ قسمت در نظر گرفته شده برای فصل ششم با حضور اسپیسی هزینه شود تا مخاطبان این سریال از پایان آن راضی باشند. اما رسوایی اخلاقی این بازیگر مطرح باعث شد تا به داستان این سریال نیز لطمه وارد شود و سازنده در ۸ قسمت سریال را جمع کند.

۶. Camelot

این سریال از شبکه Starz که به داستان به تاج و تخت رسیدن شاه آرتور (از پادشاهان بریتانیا) و افسانه‌های مربوط به آن می‌پردازد، تنها در یک فصل ۱۰ قسمتی تولید شد و بازیگرانی همچون اوا گرین و جیمی کمپبل بوئر در آن نقش آفرینی کردند. اما پس از فصل اول و به دلیل مشکلات زمان بندی، Starz از تولید ادامه این سریال منصرف شد.

با توجه به صرف هزینه ۷ میلیون دلاری برای هر قسمت، این شبکه انتظار موفقیت بیشتری از سریالش داشت و شاید اگر مشکلات زمان بندی وجود نداشت این سریال می‌توانست هزینه‌های ساخت را جبران کند و به موفقیت برسد.

۵. Band of Brothers (جوخه برادران)

این مینی سریال ۱۰ قسمتی با پرداختن به موضوع جنگ، یکی از بهترین و محبوب‌ترین سریال‌های HBO است که در حال حاضر تولید سریال‌های بزرگ و پر هزینه را در دست دارد. ساخت این سریال بودجه بسیار زیادی را طلب می‌کرد و HBO برای هر قسمت از آن حدود ۱۲.۵ میلیون دلار صرف کرد.

البته با توجه به کیفیت اثر و عوامل حرفه‌ای، بودجه ۱۲۵ میلیون دلاری آن هم برای یک فصل عجیب نیست. جوخه برداران اولین بار در سال ۲۰۰۱ پخش شد و توانست جوایزی مانند گلدن گلاب و جایزه امی را کسب کند که نشان می‌دهد ارزش صرف چنین بودجه‌ای را داشته است. همچنین این مجموعه دومین سریال در فهرست ۲۵۰ سریال برتر وب‌سایت IMDB است.

۴. Sense8 (حسی)

هزینه تولید Sense8 که با نام «حسی» در ایران شناخته شده به حدی زیاد بود که پس از مدتی نت‌فلیکس مجبور به لغو دنباله آن شد. این شبکه اعلام کرد که با توجه به هزینه‌های صرف شده این سریال نتوانسته به موفقیت برسد و آن‌طور که باید مخاطب جذب کند. هزینه تولید هر قسمت در فصل اول حدود ۴.۵ میلیون دلار بود که در فصل دوم این مبلغ برای هر قسمت به ۹ میلیون دلار رسید.

۳. The Crown (تاج)

سریال تاج که زندگی ملکه‌ الیزابت دوم، ملکه کنونی بریتانیا و خانواده‌اش را به تصویر می‌کشد؛ با بودجه ۱۵۷ میلیون دلاری ساخته شد که آن را به پرهزینه‌ترین سریال تاریخ تبدیل کرده است.

داستان خانواده‌ سلطنتی بریتانیا در ۶ فصل ساخته خواهد شد که تا کنون در ۲ فصل ساخته و پخش شده است. شخصیت اصلی در دو فصل اول را بازیگر انگلیسی، کلیر فوی برعهده داشت که در فصل‌های بعدی با بازیگران دیگر جایگزین خواهد شد. استقبال از این سریال در سطح جهانی به حدی بوده که نت‌فلیکس در حال تولید دو فصل بعدی، بدون فاصله از یک‌دیگر است. با وجود این که مبلغ اعلام شده به عنوان بودجه بسیار زیاد به نظر می‌رسد، اما با نگاهی به عوامل، بازیگران، دکور و پوشش‌ها منطقی است.

۲. مارکو پولو

مارکو پولو نیز از تولیدات دیگر نت‌فلکیس است که ساخت دنباله آن به دلیل هزینه‌ بسیار زیاد لغو شد. این مجموعه اولین سریال اورجینال نت‌فلیکس بود که به فصل سوم نرسید و در عین حال ضرری ۲۰۰ میلیون دلاری برای شبکه به همراه داشت.

شاید یکی از دلایل عدم موفقیت مارکو پولو معرفی نامناسب فصل دوم و تبلیغات ضعیف آن بود. بر خلاف اکثر سریال‌های این لیست، این بار چنین بودجه هنگفتی بیش از آن که برای بازیگران هزینه شود، برای لوکیشن‌ها هزینه شد.

۱. ER (بخش فوریت‌های پزشکی)

این شوی تلویزیونی که از سال ۱۹۹۴ تا ۲۰۰۹ در ۱۵ فصل با ۳۳۱ اپیزود پخش می‌شد یکی از محبوب‌ترین‌ها در زمان خود به شمار می‌رفت و در کشورهای بسیاری روی آنتن رفت. اما شاید خیلی از مخاطبانش انتظار صرف چنین بودجه هنگفتی را برای شوی محبوب‌شان نداشتند.

در سه فصل اول هزینه تولید هر قسمت حدود ۲ میلیون دلار بود و از فصل چهارم تا فصل ششم این مبلغ به ۱۳ میلیون دلار برای هر قسمت رسید. فصل‌های هفتم تا نهم نیز با صرف بودجه هشت میلیون دلار برای هر قسمت ساخته شدند. این سریال نیز مانند Friends به مرور زمان به محبوبیت رسید و در نتیجه هزینه ساخت آن نیز افزایش یافت.

در پایان لازم است ذکر کنیم که به زودی آمازون با تولید و پخش سریال «ارباب حلقه‌ها» عنوان گران‌ترین سریال را که در اختیار سریال The Crown نت‌فلیکس بوده است، به خود اختصاص می‌دهد.

منبع


[ بازدید : 240 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ipaydar است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]